SISTE OPPDATERING FRA NTF- Oppdatert 01.04.2020 kl. 15:47:

Norges Tennisforbund kan ennå ikke anbefale tennis- eller padelspill:

NIF og Helsedirektoratet la i en pressekonferanse i dag frem nye råd til idretten som åpner opp for mer idrettsaktivitet. Grunnregel er maks 5 personer og to meters avstand. I tillegg er de spesifikke på at ingen skal ta på samme utstyr med hendene. Basert på dette anbefaler NTF ikke tennis- eller padelspill i perioden vi er inne i akkurat nå under Koronakrisen. Grunnen til dette er at utstyret, derav ballene, kan være smittebærere. Unntaket er hvis man spiller med mennesker man bor under samme tak med (familie).

NTF minner om at alle medlemmer og klubber må følge Smittevernsloven, og klubber som ikke makter å overholde dette, bør holdes stengt. NTF vil fremover ha tett dialog med Helsedirektoratet/NIF om forholdet rundt utstyr og baller.

NTF oppfordrer til slutt alle medlemmer og klubber til å følge reglene fra Helsedirektoratet. Hvis ikke vil man ødelegge for hele idretten ved at det kommer nye innstramminger.

SISTE OPPDATERING TTK: Styret har kontinuerlig diskusjoner om åpning av baner for spilling mellom familiemedlemmer. På nåværende tidspunkt har styret besluttet at en slik unntaksordning i praksis er vanskelig og følge opp og at vi derfor ikke vil åpne banene ennå for spill. I tillegg har vi løpende dialog med Norges Tennisforbund og monitorer også hva andre tennisklubber i Norge gjør.

Vi gjør oppmerksom på at det er anledning til å benytte ballveggen på Tolvsrød så fremt at man overholder smittevernregler.

Categories: Artikler