I forbindelse med at vi gikk over til Matchi som vårt medlemsregister fra 1.9.2022 tilbyr vi nå online betaling av medlemskap med automatisk fornying når det går ut på dato. Vi anbefaler alle som skal kjøpe nytt eller fornye sitt medlemskap om å gjøre dette for å unngå ekstra gebyrer.

Om du har et aktivt medlemskap kan du ikke kjøpe nytt medlemskap før det har utløpt. Du kan ikke ha dobbelt medlemskap i klubben. Du kan se når ditt medlemskap går ut på dato i Matchi appen eller i Matchi på web. Se under “Medlemskap” og “Gyldig til:”

Vi vil i en overgangsperiode tilby våre eksisterende medlemmer å betale medlemskap via faktura. Dette gjelder kun for deg som ble medlem før 1.9.2022 og skal fornye ditt medlemskap for 2023 når det går ut på dato 31.12.2022.

Ved fakturering av medlemskap tilkommer det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap vil bli aktivert så snart vi har registrert betaling. Du har følgende muligheter:

  1. Forny ditt medlemskap ved å betale online. Krever at du registrerer ditt betalingskort og er innlogget med din Matchi-bruker. Du slipper fakturagebyr og ditt medlemskap blir aktivert med en gang
  2. Kontakt oss når ditt medlemskap har gått ut på dato og be om å få tilsendt faktura. Du må betale fakturagebyr på kr 50,- pr. medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Forvent 2-3 arbeidsdager før aktivering
  3. Vent til siste halvdel av januar og betal faktura som vi sender ut til alle som er registrert som medlem og ikke har betalt medlemskap. Du må betale fakturagebyr på kr 50,- pr. medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Forvent 2-3 arbeidsdager før aktivering

Les mer om medlemskap i Tønsberg Tennisklubb. Om du har spørsmål, ta kontakt med oss

Categories: medlem