Vi bruker MATCHi for baneleie, men visste du også at vi siden høsten 2022 også bruker Matchi som vårt medlemsregister?

Medlemsregisteret sjekkes mot MinIdrett som er NIFs sentrale medlemsregister og Folkeregisteret. Noen medlemmer vil måtte verifisere sitt medlemskap på nytt. Dette skyldes i hovedsak at det er avvik mellom det som er registrert av personopplysninger i Matchi og folkeregisteret.

Etter påske og ut april måned vil det sendes ut varsel til alle som ennå ikke har verifisert sitt medlemskap. Varselet blir sendt ut hver ukedag kl 0900. Link for verifisering er gyldig i 24 timer. Om du ikke mottar en slik melding betyr det at du er verifisert, og du trenger ikke å foreta deg noe.

Om du får melding om å verifisere deg er det svært viktig at du prioriterer dette. Uten at du har et validert medlemskap i NIF vil klubben ikke motta offentlig støtte for deg eller dine barn. Om du lar være å verifisere medlemskapet, vil det bety betydelig redusert inntekt for klubben.

Så kjære medlem: sørg for at alle i familien har en profil i Min idrett (barn kan opprettes sammen med foresatte).

Kontakt oss om du har spørsmål til ditt medlemskap. Du kan også finne mer informasjon i Ofte stilte spørsmål om medlemskap

Les mer om verifisering av medlem hos NIF. Ikke medlem i klubben? Bli medlem i dag!

Categories: medlem