Kjære medlem, vi kan med glede melde at alle våre utebaner er åpnet for spill. Tusen takk til alle dere som har hjulpet til på dugnad. Uten dere ville det ikke vært mulig å tilby gratis spill for medlemmer på utebanene!

Ikke-medlemmer har mulighet til å spill på Bane 1 og 2 på Tolvsrød til kr 200,- pr. time. Se vår oppdaterte prisliste. Om du ønsker å spille på alle våre baner og gratis ute, kan du bli medlem i klubben.

Vi minner om at det er strengt forbudt med joggesko som har grove såler. Det er kun flate sko/tennissko som er tillatt. Les mer om vedlikehold av grusbaner. Om du mangler grussko kan du kjøpe det via vår samarbeidspartner Torinor hvor alle medlemmer får rabatt. Bruk rabattkoden “Tønsberg”, da får vi kick-back også. Les mer om vår samarbeidsavtale på kjøp av utstyr.

Categories: BaneleiemedlemUtstyr