Vi har nå mulighet til å tilby GRATIS tenniskurs til barn og ungdom (6-19 år) for familier med vedvarende lav inntekt. Tilbudet gjelder for sommeren og høsten 2023 og våren 2024.

Norges Tennisforbund har fått innvilget sin søknad til inkludering og mangfoldstiltak – Tennis for økonomisk svakere grupper. I tillegg har BNP Paribas gått inn i dette prosjektet med økonomiske midler. NTF har med midlene fra Kulturdepartementet (KUD) og BNP Paribas opprettet et fond på 1,4 millioner kroner.

Med denne ordningen tilrettelegger NTF for at klubbene kan inkludere flere barn og ungdommer som ellers ikke hadde hatt mulighet å delta. Målgruppen er barn og unge i alderen 6-19 år i familie med vedvarende lav inntekt. Det gjelder for både nye og eksisterende medlemmer.

Takk til Norges Tennisforbund, Kulturdepartementet og BNP Paribas.

Søknadsfristen er 28.05.2023. Alle opplysninger blir behandlet konfidensielt

Categories: KursmedlemSommercamp