Vi fortsetter med det populære tilbudet til voksne nybegynnere og viderekommende. 5 ukers tennis intensivkurs vil være tilgjengelig med oppstart i uke 34 og vare frem til uke 38.

Kursene vil være for ungdom og voksne nybegynnere og de som har spilt noe på egenhånd/evt. tidligere og føler seg litt viderekommen. Det vil være maksimalt 8 deltakere per kurs. Trener vil gi instruksjoner i bl.a basisteknikker og spilleforståelse, og alle skal få mulighet til å utvikle sine tennisferdigheter.

Alle kursene vil foregå på utebanene på Messa, og som man forstår vil det være værforbehold om mulighet til å gjennomføre de enkelte kursdagene. Den ordinære tennisskolen har prioritet på innebanene når utebanene er stengt pga dårlig vær/forhold.

Man velger en kursdag ut ifra nivå og tilgjengelighet, og vil ha fast tid og ukedag ut kursperioden.

Følgende dager er tilgjengelig

Nybegynner – TIRSDAGER kl 1600-1730
Litt øvet – TIRSDAGER kl 1730-1900
Litt øvet – TORSDAGER kl 1600-1730
Nybegynner – TORSDAGER kl 1730-1900

Pris er kr 1500,- for 1,5t. per uke i 5 uker

Categories: Kurs