Thomas Hanstad slutter som sportslig leder i TTK

Thomas Hanstad har sagt opp jobben sin som sportslig leder i Tønsberg Tennisklubb. Han og klubbens styre har blitt enige om at han skal jobbe fram til slutten av 2023, slik at han kan avslutte høstsemesteret.

Thomas har gjort en fantastisk jobb siden han begynte i 2016. I løpet av tiden sin i TTK har han vært med på å bygge opp et veldig bra trenerteam og har hjulpet mange spillere til å bli bedre.

Før Thomas kom, var det få som deltok i organisert trening i klubben. Nå har vi over 100 deltakere og ventelister. Klubben har virkelig vokst med Thomas! Vi har også yngre spillere som begynner å hevde seg nasjonalt, og flere blir bedre i tennis. Tennisskolen vår fungerer også veldig bra. Vi har spillere på alle nivåer, og vi har funnet en god måte å organisere treningene på i hallen vår, slik at vi kan tilby både bredde og gode muligheter for de unge spillerne som ønsker å konkurrere på høyeste nivå i landet.

Styret vil gjerne takke Thomas for den flotte innsatsen han har lagt ned i klubben i alle disse årene.

Tom Aage Lie – ny hovedtrener i TTK fra januar 2024

Styret jobbet med å finne en erstatter for Thomas. Det har vi nå lykkes med, og det er med glede vi kan informere om at vi har signert en avtale med Tom Aage Lie som ny hovedtrener i TTK.

Tom Aage har tidligere vært tennistrener i Stavern/Larvik Tennisklubb og Sandefjord Tennisklubb i 2023, men nå vil han vie all sin tid til Tønsberg Tennisklubb.

Tom tiltrer stillingen fra 1. januar, men vil delta i arbeidet med å planlegge vårsemesteret. Han vil ha ansvar for alle treningsgruppene med hjelp fra våre assistenttrenere.

Tom Aage har spilt tennis på høyt nivå i mer enn 60 år. Han har vunnet 11 NM-titler, 10 som junior og ett som senior for lag med Berg TK i 1978 sammen med Per Hegna, Erik Melander og Bjørn Naume. I årene 1975-78 spilte han college tennis med idrettsstipend for Murray State University i Kentucky, der han vant en viktig turnering i single mot spillere fra 10 universiteter i Ohio Valley Conference. Tom Aage jobbet også som tennistrener i 1976 og 1977 på Century Country Club i New York og Westchester Country Club i Connecticut.

I tillegg til sin innsats på tennisbanen, har Tom Aage de siste årene jobbet som veileder for ca. 100 personer fra oljebransjen som hadde mistet jobbene sine.
Tom Aage er flink til å forstå folk, inspirere dem, se hva de er gode på og hva de kan forbedre. Han hjelper dem med å sette realistiske mål og jobbe mot dem. Målet hans er å skape glede og motivasjon for tennis sammen med spillerne, ved å tilpasse seg deres ønsker og mål. Tom Aage bor i Tønsberg.

Vi ønsker Tom Aage hjertelig velkommen til klubben!

Ulf Skogeng – daglig leder i 40% stilling fra januar 2024

Ulf Skogeng, som har vært ansatt som administrativ sekretær i 20% stilling, vil fra januar 2024 bli daglig leder i 40% stilling. Han vil ha faste arbeidsdager for klubben tirsdag- og torsdager fra kl 8-16. Ulf vil nå også få ansvar for organisering av tennisskolen i samarbeid med hovedtrener og operativt ansvar for klubbens trenere.

Categories: AdministrasjonKurs