Det er behov for å informere om hvordan man får tilgang til våre anlegg:

Tilgang til baner

Du må bestille baneleie i Matchi for å kunne låse opp portene til banene. Etter at du har bestilt baneleie, får du en bekreftelse på din registrerte e-post med en 4-sifret kode som du må bruke for å låse opp. Koden er bare gyldig til anlegget som du har bestilt baneleie til. Om du har bestilt Bane 1 på Messa, får du tilgang til å låse opp porten til Bane 1 og 2 på Messa. Om du har bestilt baneleie på Tolvsrød får du tilgang til porten til Tolvsrød osv. Koden er gyldig 120 minutter før og 60 minutter etter at du har bestilt baneleie. Koden er den samme for hver gang du bestiller og kan deles med andre du spiller med. Husk å taste # etter koden. Se også tilgang til anleggene

Tilgang til å legge igjen racket for strenging

Avtale om dette gjøres direkte med en av våre strengere. De har fått tilgang til informasjon som gjør at de kan avtale å legge igjen racket på klubbhuset på Messa eller hallen. Port til hallen står ulåst så lenge det er organisert trening innendørs.

Tilgang til vareautomat i hallen

Tilgang til vareautomat er kun tilgjengelig så lenge porten er ulåst i forbindelse med at det holdes organisert trening i hallen eller at du har bestilt baneleie i hallen.

Tilgang til klubbhusene

Tilgang til klubbhusene er begrenset. Dette er for å forhindre hærverk og at uvedkommende ikke skal få tilgang. Om du ønsker tilgang og ikke har personlig kode, må dette avtales på forhånd. Ta kontakt med oss på post@tonsbergtennis.no

Personlige koder

Personlige koder gir tilgang til våre anlegg uten at du må bestille baneleie. Kodene gis til de som har verv eller ansvar som gjør at de har behov for dette. Ta kontakt med oss på post@tonsbergtennis.no om du mener at du har behov for dette.

Categories: AnleggBaneleie