Vi er 7 trenere som vil ta dere godt i mot og værmeldingen ser fin ut. Dette kan bli en stor opplevelse for dere og oss. Her er rammen for hva vi skal gjøre og håper det møter forventningene deres:

Sommercamp for Juniorer

Utstyr

Ta med tennissko eller fritidssko uten for grove såler som ødelegger tennis dekket. Vi kan låne bort racketer for de som ikke har det. Ta også gjerne med håndkle og badebukse siden været skal variere mellom 22 til 26 varmegrader hele uken. Husk solkrem og solbeskyttelse!

Mat og servering

Barna må ha med seg niste til lunsj mandag til torsdag. Vi serverer oppskåret frukt alle dager. Fredag griller vi pølser, serverer is og har premieutdeling til alle barna.

Ukeplan

Hver dag: Vi spiller på og utenfor banene fra 10-15 og har lunch kl 12-13.

Mandag 24.6 – kl 09:45: Fremmøte for barn på utendørsbanene på Messa.

– Velkommen og gjennomgang på hva dere kan forvente på dagen og fremover i uken fra starten. Fordeling av deltakerne i grupper på rød ball, oransje 1 og 2 og grønn ball pluss gul ball for de viderekommende.

Mandag og tirsdag trener vi på forhand og backhand på tennisbanen og har stasjoner for annen aktivitet utenfor banene. Annen aktivitet er fotball, boccia, bowling og slåball.

Onsdag og torsdag trener vi på volley, serve og smash i tillegg til å fortsette med forhand og backhand.

Fredag er det lagkamper og mye spill med premiering og grilling av pølser og annen bevertning.

Sommercamp for Seniorer

Mandag 24.6 kl 16:45 for gruppen som spiller 17-18:30 og kl 18:15 for gruppene som spiller 18:30-20:00: Fremmøte for de voksne – nybegynnere og viderekommende på Messa på utendørs banene.

Vi spiller på banene fra 17-18:30 og fra 18:30-20:00. 24 deltakere fordeles på grupper med 16 nybegynnere og 8 viderekommende fordelt på sine grupper og tidspunkter. Ta med tennissko eller fritidssko uten for store grove såler som ødelegger tennisdekket. Vi kan låne bort racketer for de som ikke har det.

– Mandag og tirsdag trener vi på forhand og backhand etter å ha gjort en introduksjon på de 4-6 grunnleggende regler fra whiteboard tavlen som blir plassert lett tilgjengelig.
– Onsdag og torsdag trener vi på volley, serve og smash i tillegg til å fortsette med forhand og backhand.
– Fredag er det lag kamper og mye spill med premiering og grilling av pølser og annen bevertning.

Vel møtt, vi gleder oss til mye gøy og foreløpig en strålende værmelding!

Categories: Sommercamp