Vi bruker Matchi som vårt system for baneleie. Det er enkelt å komme i gang og bruke. Se også hvordan bestille baneleie i MATCHi? Du kan også laste ned MATCHi-appen for enklere tilgang og bruk:

Har du spørsmål?

Du kan delta via telefon eller video

Priser baneleie

Se vår prisliste

Grønt kort

Grøntkort er et tilbud til våre juniorspillere som er i organisert trening på ledige baner i tennishallen. Kortet gjelder i 180 dager fra kjøpsdato, i både inne- og utesesongen.

Følgende regler gjelder:

 • Kan kun brukes før kl 15:00 på hverdager og etter kl 18:00 på fredager
 • Maks 3 baneleie per uke
 • Alle spillere på banen skal ha Grønt kort. Hvis spillere skal spille med andre som ikke har Grønt kort så skal denne spilleren betale 70,- per time (Vipps til 104069)
 • Juniorer med grønt kort kan benytte banen sammen med foresatte

Grønt kort kjøpes i Matchi. Se vår prisliste for mer informasjon om priser for Grønt kort.

Tilgang til anlegget

For å låse opp porter må ditt mobilnummer registreres først. Ta kontakt med oss på post@tonsbergtennis.no hvor du oppgir ditt mobilnummer. Beregn 1-2 arbeidsdager.

Når ditt mobilnummer er registrert kan du låse opp porter ved å ringe følgende nummer

Hall: 94464883
Messa (utebane): 90593717
Tolvsrød (utebane): 9446219

Baneleie for ikke-medlemmer

For baneleie, send en epost til post@tonsbergtennis.no. Husk og oppgi ønsket tidspunkt , anlegg og ditt mobilnummer. Se vår prisliste for mer informasjon om priser for ikke-medlemmer.

Sommerkortet

Spill så mye du vil i løpet av sommeren på våre utebaner

Kun kr 900,- for 1 mnd. eller kr 2000,- for 3 mnd.

Sommerkortet er beregnet på deg som ikke er medlem i klubben og kun ønsker å spille tennis på våre utebaner om sommeren. Det er ikke krav om at de du tar med deg må være medlemmer i klubben, men når du bestiller baneleie med sommerkort må du selv være med å spille. Du kan maks bestille 2 timer pr. dag. Se vår prisliste for mer informasjon om pris for sommerkortet.

Gjestespillere

En gjestespiller er en spiller som blir med et medlem i klubben for å spille. Gjestespillere må betale via Vipps Tønsberg Tennisklubb 104069 hver gang man spiller. Se vår prisliste for mer informasjon om pris for gjestespilller.

Vedlikehold av grusbanene

Klubben har innført noen retningslinjer for bruk og vedlikehold av grusbanene:

 • Husk å alltid booke bane før spill
 • Alle som spiller skal være medlem av Tønsberg Tennisklubb (det er lov for medlem å ha med gjestespiller 1-2 ganger, men etter det må man bli medlem evt. betale per time)
 • Vanne banen før og eventuelt under spill når det er tørt (det skal ikke støve av banen)
 • Koste baner før og etter spill
 • Kun tennissko (joggesko har for grovt mønster og ødelegger banen)
 • Når det regner eller banen er ekstra våt må du ikke gå inn på banen eller spille. Da blir banen ødelagt og det kan fort bli mange timers jobb å fikse. Er du i tvil prøv og presse tommelen ned i underlaget. Det skal ikke bli merke. Blir det skospor når du går på banen er det også et klart tegn på at det er for vått.
 • Lukk/lås dør både når du spiller og når du drar.
 • Rydd etter deg og kast søppel. Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å holde det ryddig rundt banene og klubbhuset ellers også.

Vi er litt plaget med at personer som ikke er medlemmer klatrer over gjerdet/får åpnet dørene og går inn og spiller. Vi håper dere alle kan hjelpe oss med å sjekke at alle som spiller på banen er medlemmer. Spør i en hyggelig tone om de er medlemmer hvis det er noen du ikke kjenner. Ikke-medlemmer bortvises og henvis til krav om å være medlem.

Faste timer / Abonnement

Faste timer må søkes om og gjelder for en vintersesong (september-april). Kun tilgjengelig for medlemmer. Pris for fasttime følger gjeldende prisliste på løstimer. Søknadsfrist 1. august

Ofte stilte spørsmål om baneleie

Matchi bruker Stripe som sin betalingsformidler. Det betyr at informasjon om ditt bankkort ikke lagres hos Matchi, men hos Stripe.

Stripe er en sertifisert PCI Service Provider Level 1 som betyr at de har det høyeste sikkerhetsnivået. Les mer om hvordan Stripe håndterer sikkerhet.

Nei, det er ikke mulig i å flytte på reserverte timer i Matchi. Du må avbestille timen og bestille ny time.

Ja, det er mulig å avbestille en time i Matchi. Gå til Mine bookinger og velg “Avbook” timen som du ønsker å avbestille.

Om du har Matchi appen installert kan du gå til “Reservasjoner” og velg din reservasjon. Helt nederst på siden finner du valget for “kanseller reservasjon”.

Om du avbestiller timen innen 6 timer før reservasjonen må du kun betale et servicegebyr på kr 12,50. Etter dette kan du kansellere, men vil ikke får refundert beløpet som du har betalt for baneleie.

Se video under for hvordan du bestiller baneleie via Matchi

Tag: matchi

For å få tilgang til baner må ditt mobilnummer registreres hos oss. Ta kontakt med oss på post@tonsdbergennis.no for å bestille tilgang. Når du har fått tilgang ringer du til låsene for å ringe opp. Mobilnummere som du skal ringe er

Hall: 94464883
Messa : 90593717
Tolvsrød : 94462191