Vi bruker Matchi som vårt system for baneleie. Det er enkelt å komme i gang og bruke. Se også hvordan bestille baneleie i MATCHi? Du kan også laste ned MATCHi-appen for enklere tilgang og bruk:

Priser baneleie

Se vår prisliste

Grønt kort

Grøntkort er et tilbud til våre juniorspillere som er i organisert trening på ledige baner i tennishallen. Kortet gjelder i 180 dager fra kjøpsdato, i både inne- og utesesongen.

Følgende regler gjelder:

 • Kan kun brukes før kl 15:00 på hverdager og etter kl 18:00 på fredager
 • Maks 3 baneleie per uke
 • Alle spillere på banen skal ha Grønt kort. Hvis spillere skal spille med andre som ikke har Grønt kort så skal denne spilleren betale 70,- per time (Vipps til 104069)
 • Juniorer med grønt kort kan benytte banen sammen med foresatte

Grønt kort kjøpes i Matchi. Se vår prisliste for mer informasjon om priser for Grønt kort.

Tilgang til anleggene

Baneleie for ikke-medlemmer

Sommerkortet

Gjestespillere

En gjestespiller er en spiller som blir med et medlem i klubben for å spille. Gjestespillere må betale via Vipps Tønsberg Tennisklubb 104069 hver gang man spiller. Se vår prisliste for mer informasjon om pris for gjestespilller.

Vedlikehold av grusbanene

Klubben har innført noen retningslinjer for bruk og vedlikehold av grusbanene:

 • Husk å alltid booke bane før spill
 • Alle som spiller skal være medlem av Tønsberg Tennisklubb (det er lov for medlem å ha med gjestespiller 1-2 ganger, men etter det må man bli medlem evt. betale per time)
 • Vanne banen før og eventuelt under spill når det er tørt (det skal ikke støve av banen)
 • Koste baner før og etter spill
 • Kun tennissko (joggesko har for grovt mønster og ødelegger banen)
 • Når det regner eller banen er ekstra våt må du ikke gå inn på banen eller spille. Da blir banen ødelagt og det kan fort bli mange timers jobb å fikse. Er du i tvil prøv og presse tommelen ned i underlaget. Det skal ikke bli merke. Blir det skospor når du går på banen er det også et klart tegn på at det er for vått.
 • Lukk/lås dør både når du spiller og når du drar.
 • Rydd etter deg og kast søppel. Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å holde det ryddig rundt banene og klubbhuset ellers også.

Vi er litt plaget med at personer som ikke er medlemmer klatrer over gjerdet/får åpnet dørene og går inn og spiller. Vi håper dere alle kan hjelpe oss med å sjekke at alle som spiller på banen er medlemmer. Spør i en hyggelig tone om de er medlemmer hvis det er noen du ikke kjenner. Ikke-medlemmer bortvises og henvis til krav om å være medlem.

Faste timer / Abonnement

Det er kun mulig å søke om fasttimer frem til kl 15:00 på hverdager. Faste timer vil bli tildelt etter “først til mølla prinsippet” av DL etter at timer for organisert trening har blitt fastsatt i august/september.

Faste timer må søkes om og gjelder for en vintersesong (september-april). Kun tilgjengelig for medlemmer. Pris for fasttime følger gjeldende prisliste på løstimer. Søknadsfrist 1. august

Ofte stilte spørsmål om baneleie

Ja, det er mulig å avbestille en time i Matchi. Gå til Mine bookinger og velg “Avbook” timen som du ønsker å avbestille.

Om du har Matchi appen installert kan du gå til “Reservasjoner” og velg din reservasjon. Helt nederst på siden finner du valget for “kanseller reservasjon”.

Om du avbestiller timen innen 6 timer før reservasjonen må du kun betale et servicegebyr på kr 12,50. Etter dette kan du kansellere, men vil ikke får refundert beløpet som du har betalt for baneleie.