Lyst til å lære deg tennis? Vi har løpende påmelding som betyr at du kan melde deg på selv etter at terminen har startet.

For at vi skal kunne finne en gruppe som passer alder og nivå, ber vi deg om å registrere deg ved å fylle ut skjema som du finner link til under. Du vil bli kontaktet av vår hovedtrener. Se også vår prisliste for priser for våre kurs.

Tennisskolen

Klubben har tilbud for alle aldre og alle aktivitetsnivå. Kjernen er treningstibud for våre juniorer hovedsakelig fra skolealder og opp. Vi har egne grupper for de som ønsker å trene mer og konkurrere.

Vi har også en stor kontingent voksne som er med på trening, fra nybegynnere til de som fortsatt konkurrerer i veteranklasser.

Terminer

  • Vårtermin – januar til midten av juni (skoleslutt)
  • Høstermin – skolestart til siste uke før jul

Det er ingen organisert trening i skoleferier og røde dager.

Priser og betaling

Se vår prisliste for priser på alle våre treningstilbud. All betaling av all organisert trening gjøres via betalingsavtale i Spond.

Betingelser organisert trening

Alle som deltar på kurs- og trening i Tønsberg Tennisklubb forplikter seg til å lese gjennom betingelser for organisert trening for Tønsberg Tennisklubbb. Ved påmelding til kurs har du automatisk godtatt våre betingelser.

Ofte stilte spørsmål om kurs

Treningsavgift er en avgift som du betaler for å være med på organisert trening i klubben og dekker utgifter til trener og baneleie. Det er et krav om at alle som deltar på organisert trening i en klubb som er tilsluttet Norges Idrettsforbund også må ha betalt medlemskap i klubben.

Se også hvem må betale medlemskap?

Treningstilbudet vil bli tilgjengelig før oppstart av semester og først etter at frist for registrering av betalingsavtale har gått ut.

Om du etter oppstart av semesteret ikke ønsker å være med, må du gi oss beskjed senest 14 dager etter oppstart av semesteret. Se også hvordan fungerer månedlig betalingsavtale for treningsavgift.

Alle som deltar på organisert trening må opprette betalingsavtale for å kunne delta på en treningsgruppe/organisert trening. Månedsprisen er den samme uansett om det er ferie eller røde dager i måneden. I måneder hvor det er 1 eller 2 uker trening, vil det ikke være krav om betaling av treningsavgift.

Frist for opprettelse av betalingsavtalen er henholdsvis 1. august for høstsemester og 1. desember for vårsemester for de som allerede går på kurs. Etter at fristen er utløpt, vil vi åpne opp for andre som står på venteliste for å bli med på kurs og tilby de plass om det er noe ledig. Om du starter kurs etter at fristen har gått ut, har du 14 dager på deg etter oppstart til å opprette betalingsavtalen.

Det første avdraget betales når du registrererer betalingsavtalen. Neste avdrag vil bli måneden etter at terminen har startet. Dato for trekk av avgift varierer fra semester til semester, men er som regel i begynnelse av hver måned.

Eksempel: Du melder deg på høstsemesteret 1. juni. Du trekkes for september ved påmelding 1. juni. Neste gang du betaler treningsavgift vil være 4. oktober, deretter 4. november og til slutt 4. desember.

Når du melder deg på er påmelding bindende. Du har 14 dager etter at terminen har startet til å gi beskjed om du ønsker å trekke deg fra trening eller om du ønsker å gjøre endringer. Etter dette vil betalingsavtalen løpe ut terminen uten mulighet til å si opp denne. Se også våre betingelser for organisert trening.

Ja, du kan søke om å få betalt treningsavgift og medlemskap i klubben ved å søke om Fritidskonto.

Ja, vi har utlånsracket i varierende kvalitet. Trener kan hjelpe til med å velge riktig utstyr.

Se vår prisliste for mer detaljer.

Vi trener mandag til fredag i tidsrommet 16-20. Barn og ungdom trener i tidsrommet 16-19, mens voksne trener i tidsrommet kl 17-20.

Det er ikke mulig å gi noe mer detaljert tidsplan siden dette endrer seg fra sesong til sesong. Ved påmelding til tennisskolen vil du bli spurt om hvilke dager som passer og ditt nivå.

Vi tilbyr ikke prøvetime. I stedet tilbyr vi 14 dagers prøveperiode etter oppstart. For å bli med må du registrere deg for kurs. Se også oppsigelse og bindingstid

Privattimer

Bestill privattimer med en av våre trenere.

Spond

Tønsberg Tennisklubb bruker Spond for å organisere kurs og treninger. Deltagere registreres på kurs eller treningen som de skal være med på, og vil få en invitasjon.

  • Hvis det skjer endringer som f.eks. at kurset avlyses, vil kursdeltakere motta en oppdatering om dette
  • Om du ikke kan komme må du gi beskjed via Spond (melde forfall).
  • All oppdatering og informasjon fra trenere vil sendes via Spond
  • Du får meldinger om betaling av treningsavgift via Spond.

Ofte stilte spørsmål om Spond

Treningsavgift er en avgift som du betaler for å være med på organisert trening i klubben og dekker utgifter til trener og baneleie. Det er et krav om at alle som deltar på organisert trening i en klubb som er tilsluttet Norges Idrettsforbund også må ha betalt medlemskap i klubben.

Se også hvem må betale medlemskap?

Om du har opprettet en betalingsavtale i Spond for treningsavgift, vil det bli forsøkt 5 ganger å trekke beløp fra ditt betalingskort. Om betalingen ikke går igjennom etter disse forsøkene, vil det etter 5 belastningsforsøk vises et varsel i appen/web-versjonen om å oppdatere betalingsinfo og prøve igjen.

For å gjennomføre betalingen må du kontrollere at betalingskortet som er registrert i Spond er gyldig. Sjekk at det ikke har gått ut på dato og at det er dekning på konto. Du finner informasjon om ditt betalingskort i din profil i Spond under “Betaling”.

Når du har kontrollert at betalingskortet ditt er gyldig, kan du forsøkte å gjennomføre betalingen på nytt.

  1. Trykk på “betalinger”
  2. Trykk på “vis automatiske trekk”
  3. Trykk på betalingsavtalen som feilet og velg “betaling feilet”.
  4. Deretter “prøv på nytt”

Om du fortsatt får feilmelding, må du sjekke at ditt betalingskort er gyldig. Du kan også forsøke å legge inn et annet betalingskort om du har dette. Om du fortsatt får feilmelding, må du ta kontakt med oss for hjelp på post@tonsbergtennis.no