Vi har løpende påmelding til tennisskolen og våre voksenkurs. Meld deg på, og du vil bli kontaktet av trener. For informasjon om priser for alle våre treningstilbud, se vår prisliste.

Klubben har tilbud for alle aldre og alle aktivitetsnivå. Kjernen er treningstibud for våre juniorer hovedsakelig fra skolealder og opp. Vi har egne grupper for de som ønsker å trene mer og konkurrere.

Har du spørsmål?

Vi har også en stor kontingent voksne som er med på trening, fra nybegynnere til de som fortsatt konkurrerer i veteranklasser. Vi har også en egen damegruppe.

Tennisskolen ledes av vår hovedtrener / sportslig leder Thomas Hanstad.

Sesonger

Sesongen løper fra skolestart i januar til juleferie i desember. Det beregnes to terminer: fra januar til skoleslutt i juni, og fra skolestart august til juleferie i desember. Antall treningsuker blir ca 40 totalt på årsbasis. Fakturering gjøres to ganger i året: for vårsemesteret i januar. For høstsemesteret i september. Starter man på trening midt i semesteret betaler man for gjenstående treninger.

Medlemskap for kursdeltakere

Alle som deltar på organisert trening skal være medlem i klubben. Du er selv ansvarlig for å sørge for at du har et gyldig medlemskap.

Spond

Vi bruker Spond for organisering av våre treningsgrupper. Deltagere legges inn på det kurset eller treningen som de skal være med på, og vil få en invitasjon til kurset. Du kan selv melde forfall til kurs om du ikke har mulighet til å være med en gang. Betaling av treningsavgift blir sendt ut via Spond. Om du ikke har Spond appen vil du motta informasjon via e-post/og eller SMS. Spond kan lastes den til din mobil fra Google Play eller App Store.

Pris

Se vår prisliste for priser på organisert trening

Privattimer

Se vår prisliste for priser på privattimer. Fyll inn skjema og en av våre trenere vil ta kontakt.

Ofte stilte spørsmål om kurs

Treningsavgift er en avgift som du betaler for å være med på organisert trening i klubben og dekker utgifter til trener og baneleie. Det er et krav om at alle som deltar på organisert trening i en klubb som er tilsluttet Norges Idrettsforbund også må ha betalt medlemskap i klubben.

Se også hvem må betale medlemskap?