17.01.2023: Om du ikke får opp valg om å fornye ditt medlemskap i Matchi, send e-post til post@tonsbergtennis.no og vi vil rette det opp for deg.

Har du spørsmål om medlemskap? Bestill møte med vår administrative sekretær. Du kan delta via telefon eller video.

Du kan se når ditt medlemskap går ut på dato i Matchi appen eller i Matchi på web. Se under “Medlemskap” og “Gyldig til:”

Online betaling av medlemskap

Vi tilbyr online betaling av nytt medlemskap og fornying av eksisterende medlemskap. Vi anbefaler alle som skal fornye sitt medlemskap når det går ut på dato om å benytte seg av dette. Du slipper ekstra gebyrer og medlemskapet blir aktivert med en gang. Nye medlemskap må kjøpes via online betaling i Matchi.

Betaling av medlemskap med faktura

For å betale medlemskap med faktura må du be om dette ved å sende oss en e-post. Ved fakturering av medlemskap påløper det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Beregn 2-3 arbeidsdager for aktivering etter at du har betalt.

Se også ofte stilte spørsmål om medlemskap nederst på denne siden.

Priser

Se vår prisliste for priser og hvilke type medlemskap du kan kjøpe.

Fordeler

Som medlem i Tønsberg Tennisklubb får du spille fritt på klubbens utebaner på Tolvsrød og på Messeområdet og har anledning til å  bestille timer inne i hallen til medlemspriser. Det er mulig å melde seg på organisert trening, og vi arrangerer turneringer, deltar med lag i både NM-lag og Veteranserien innendørs og utendørs.

Dugnader

Som medlem setter klubben stor pris på din deltakelse på klubbens dugnader.

Ofte stilte spørsmål

Tønsberg Tennisklubb byttet medlemsregister den 1.9.2022. I den forbindelse må alle medlemmer bekrefte sitt medlemskap i klubben. Om du mottar SMS som ber deg om å bekrefte ditt medlemskap er det viktig at du gjør dette. Følg lenken i SMS eller e-post som du har mottatt for å verifisere deg.

Eksempel på SMS som sendes ut fra NIF (Norges Idrettsforbund)

For at (ditt navn) skal meldes inn i Tønsberg Tennisklubb, må personlige opplysninger bekreftes hos Norges idrettsforbund. Klikk på lenken https://(lenke) for å bekrefte. Lenken er aktiv i 24 timer. Dersom medlemskapet ikke skal opprettes, kontakt Tønsberg Tennisklubb og be de fjerne deg fra sitt medlemsregister. Les mer på https://www.idrettsforbundet.no/verifisering Mvh Norges idrettsforbund