Betaling av medlemskap må gjøres via Matchi. Se også ofte stilte spørsmål om medlemskap.

Priser

Se vår prisliste for priser og hvilke type medlemskap du kan kjøpe.

Medlemsfordeler

Som medlem i Tønsberg Tennisklubb får du spille fritt på klubbens utebaner på Tolvsrød og på Messeområdet og har anledning til å  bestille timer inne i hallen til medlemspriser. Det er mulig å melde seg på organisert trening, og vi arrangerer turneringer, deltar med lag i både NM-lag og Veteranserien innendørs og utendørs.

Regler for medlemskap

  • Medlemskap følger dato til dato og gjelder 12 mnd. fra kjøpsdato
  • Betaling av medlemskap må gjøres via online betaling
  • Det er et krav om at alle individuelle medlemmer (ikke familiemedlemskap) må ha sin egen unike e-postadresse. Det er ikke mulig å registrere to Matchi-profiler/medlemskap med samme e-postadresse. Om du er foresatt for et barn som skal ha individuelt medlemskap og ikke har egen e-postadresse , må du derfor opprette det for de før du betaler medlemskap
  • Medlemskapet kan ikke overdras til andre personer
  • Medlemskapet refunderes ikke
  • Oppsigelse av medlemskap må meldes på e-post
  • Familiemedlemskap: 2 voksne + 4 barn i samme husstand. Gjelder også barn som er heltidsstudenter inntil det året man fyller 26 år.

Dugnader

Det å delta på dugnad sammen med andre medlemmer skal være en positiv, hyggelig og samlende aktivitet som gir glede til deltakerne samtidig som det er til nytte for klubben. Det er spesielt mye arbeid med grusbaner. For at vi skal kunne holde disse spillbare gjennom hele sesongen, er vi avhengig av frivillige som hjelper til med å passe på banene.

Lisens

For å kunne spille tennisturneringer på regionalt og nasjonalt nivå må man ha lisens. Dette innebærer at man er forsikret og har rett til deltagelse i turneringer innen sin idrett. Bestemmelsen om lisens gjelder for medlemmer i alle særforbund tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF), deriblant Norges Tennisforbund (NTF). Det er ikke krav om lisens for spill i lokale turneringer, for eksempel i klubbmesterskap, eller tilsvarende lokale turneringer.

Alle spillere som har betalt lisens fra før får automatisk tilsendt ny lisens på e-post fra NTF i løpet av desember. Du kan også logge deg inn via minidrett.no for å betale lisens.

Ofte stilte spørsmål medlemskap

Du melder deg ut av klubben ved å sende en e-post til oss. Vi vil avslutte ditt medlemskap for deg. Ditt medlemskap vil fortsatt være gyldig til utløpsdato.

Tag: utmelding